Ervaringen

Hieronder vind je een greep uit de ervaringen die op Zorgkaart Nederland zijn geplaatst.

Dr. Mariëtta Bertleff

Gemiddeld cijfer op Zorgkaart Nederland: 9,5
Ook een waardering achterlaten? Klik hier

Datum: 14 juli 2021
Cijfer: 9
Toelichting: Goede Chirurg. Kwam al bij haar in het voormalige zuiderzeeziekenhuis en ben meegegaan naar de Bergman kliniek met haar en volg haar nu bij Hands on care. Ik blijf bij haar qant ze is een top chirurg en je bent geen nummer bij haar. Ze luistert en denkt mee

Datum: 8 juli 2021
Cijfer: 9,3
Toelichting: Dr M bertleff is zeerkundig, zeer sociaal, en loopt nergens voor weg. En ze kijkt altijd of er nog mogelijkheden zijn voor een beter resultaat een top arts. Tanks

 

Datum: 1 juli 2021
Cijfer: 10
Toelichting: Zeer duidelijke en vriendelijke uitleg. Heel fijne en kundige arts. Voelde me snel op mijn gemak. Ook de nadelen van de behandeling en keuzemogelijkheden zijn duidelijk besproken. Hele team is super! En heel blij met het resultaat!

Dr. Wim Theuvenet

Gemiddeld cijfer op Zorgkaart Nederland: 9,6
Ook een waardering achterlaten? Klik hier

Datum: 28 juni 2021
Cijfer: 10
Toelichting: Zeer tevreden ben ik over mijn behandeling door Dr. Theuvenet en het team. Heel vriendelijk, behulpzaam en kundig. Dank jullie wel!

 

Datum: 19 juni 2021
Cijfer: 9,9
Toelichting: Ik was zeer tevreden zowel over het voortraject (consult +bespreking) als over de behandeling. Behalve de kundige behandeling spreekt het mij ook zeer aan als er rustig voldoende tijd wordt uitgetrokken.

 

Datum: 13 februari
Cijfer: 10
Toelichting: De heer Theuvenet neemt de tijd om toe te lichten wat er aan de hand is, wat dit betekent en welke mogelijkheden er zijn, elk met de eigen voor- en nadelen. Verder is hij zeer betrokken bij de patient en hij belde me zelf een dag na de operatie om te vragen hoe ik me voelde en of ik nog vragen had. Een week na de operatie werd het drukverband er af gehaald en gekeken naar het herstel en tips voor dit herstel. Hij neemt alle tijd voor je. Ook de verzorging rond de operatie is prima en persoonlijk.