Skip to main content

Over HandsOnCare

HandsOnCare is een kliniek gespecialiseerd in de behandeling van hand- en polsklachten. Bij HandsOnCare werken ervaren specialisten die zowel Europees en Amerikaans gecertificeerd zijn. Dit, omdat we ervan overtuigd zijn dat het hand en pols gebied zo complex is, dat het de aandacht verdient van chirurgen die zich volledig hebben toegelegd op dit gebied.

Persoonlijk behandelplan

Door onze specialisatie is het vaak mogelijk om in het eerste consult een diagnose te stellen en gelijk een persoonlijk behandelplan met je te maken. Vaak beginnen we met spalk- en oefentherapie en hiervoor werken we samen met een netwerk van professionele en betrokken handtherapeuten.

Waarom kiezen voor HandsOnCare?

Er zijn nogal wat vooroordelen over gespecialiseerde klinieken of ZBC’s (zelfstandige behandelklinieken). Er wordt weleens gezegd dat deze klinieken erop gericht zijn om iedereen te opereren met als doel veel geld verdienen. Gelukkig is dat bij HandsOnCare niet het geval. Onze specialisten zien juist veel mensen die ons via familie, vrienden of online vinden en zicht écht begrepen en geholpen voelen. Vaak hebben zij gehoord dat ze met de klachten moesten leren leven, of zij waren niet gelukkig met de uitkomst van een behandeling.

Van betekenis

Door de kennis en ervaring die we de afgelopen 10 jaar samen met onze patiënten hebben opgebouwd, kunnen we voor deze mensen bijna altijd wel wat betekenen. We hoeven dus zelden tegen iemand te zeggen dat er aan de klacht niets te doen is. In de helft van de gevallen is het zelfs zonder operatie mogelijk om iemand klachtenvrij te krijgen.

Benieuwd naar onze specialisten? Je vindt ze hier. 

HandsOnCare

Bosch en Duin

Biltseweg 14
3735 ME Bosch en Duin

HandsOnCare

Lelystad

Reaalhof 1a
8232 VW Lelystad

HandsOnCare

Rozendaal

Rosendaalselaan 30
6891DG Rozendaal

Maak een afspraak

Wil je contact opnemen, vul ons afspraak formulier in of bel voor direct contact.