Skip to main content

Evenementen

Vanuit HandsOnCare vinden we het belangrijk om geregeld kennissessies en interactieve scholingsbijeenkomsten te organiseren. Dit doen wij voor fysio- en oefentherapeuten en andere geïnteresseerden in de hand- en polschirurgie. Recent zijn wij hiermee gestart in de vorm van webinars. Op dit moment zijn deze evenementen nog gratis bij te wonen en worden straks onderdeel van ons geaccrediteerde partnerprogramma. Hieronder vind je de aankomende en afgelopen sessies.

Aankomende evenementen

Informatie volgt

5 juli 2021 | Ulnaire polsklachten

Er is meer dan een TFCC!

Maandag 5 juli organiseerden wij een webinar voor ongeveer 40 belangstellende therapeuten. Mariëtta Bertleff behandelde uiteenlopende polsklachten zoals de TFCC, hypermobiliteit en artrose, inclusief de bijbehorende behandelmethodes. Een vraag die we de aanwezige therapeuten vroegen was: ‘Hoeveel mogelijke diagnoses zijn er te stellen bij ulnaire polsklachten?’ De webinars zijn nu nog vrijblijvend bij te wonen, straks worden deze onderdeel van ons partnerprogramma met geaccrediteerde scholing.

 

7 juni 2021 | Zenuwdecompressies

‘Help ik zit klem!’

Op 7 juni organiseerden wij het eerste HandsOnCare webinar. Wim Theuvenet en Tjarve Bosman behandelden zenuwdecompressies in zowel de bovenste extremiteit als de enkel. Onderwerpen als Carpaal Tunnel Syndroom, Cubitaal Tunnelsyndroom en Tarsaal tunnelsyndroom passeerden de revue. Er keken zo’n 70 huisartsen en fysiotherapeuten mee. Wim en Tjarve vertelden over de operatieve behandeling en de conservatieve behandeling. Hierdoor kregen deelnemers een beeld van de verschillende technieken. De webinar was bedoeld als inleiding op het onderwerp. In de toekomst zullen wij de scholing zo vormgeven dat therapeuten zelf aan de slag kunnen met handtherapie en patiënten kunnen voorlichten over operatief ingrijpen.

Maak een afspraak

Wil je contact opnemen, vul ons afspraak formulier in of bel voor direct contact.